Reppureissaajan budjetti: Kaiken kattava opas

Reppureissun budjetointi ei aina ole helppoa. On monia asioita, jotka on otettava huomioon kun mietit mikä voisi olla juuri sinulle sopiva reppureissaajan budjetti.

Jos suunnittelet pidempää matkaa ja tarvitset apua sen selvittämisessä, kuinka paljon rahaa tarvitset, tästä postauksesta on varmasti apua!

Olemme koonneet kattavan oppaan, joka opastaa sinua lustannusten arvioimisesta ja matkavakuutuksen säästämisestä, jotta sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä matkalla

Paljonko rahaa tarvitaan päivässä?

Kuinka paljon rahaa kannattaa varata päivittäiseen budjettiin, kun matkustaa ympäri maailmaa reppureissaajana tai välivuoden aikana?

Reppureissaaminen on erinomainen tapa tutustua maailmaan, mutta saatat järkyttyä siitä, kuinka vähän rahaa voit käyttää matkustaessasi ympäri maailmaa. Tässä on yksinkertainen budjettisuunnitelma, jotta tiedät, mitä voit odottaa käyttäväsi joka päivä reppureissaillessasi.

Nämä ovat kaikkein perustavanlaatuisimmat päivittäiset kulut, jotka syntyvät, jos matkustat pienellä rahalla, eikä niihin sisälly lentolipun hintaa: Kuljetukset (lukuun ottamatta lentoja)

  • Afrikka, Australia,Uusi-seelanti: 30€
  • Länsi-Eurooppa: 30-50€
  • Itä-eurooppa: 15-30€
  • Kaakkoisaasia & Intia: 7-20€
  • Pohjois-Amerikka: 35-50€
  • Etelä-Amerikka: 7-35€

Paljonko rahaa tulisi säästää ennen reppureissua?

Karkeasti arvioiden noin 1 500 euroa kuukaudessa, kun matkustat ympäri maailmaa. Kaupungeissa asuminen on yleensä kalliimpaa kuin maaseudulla, joten varaa enemmän rahaa, jos oleskelet suurkaupungeissa muutamaa päivää kauemmin.

Riippumatta siitä, kuinka paljon uskot pystyväsi kuluttamaan, aina löytyy toinen reppureissaaja, joka asuu halvemmassa ja paremmassa hostellissa, syö halvemmassa ravintolassa ja matkustaa halvimmalla mahdollisella kulkuneuvolla. Mitä meidän pitäisi tehdä? kysy neuvoja heiltä heitä!

Tässä muutama vinkki rahan säästämiseksi reppureissulla:

Voit säästää rahaa monin eri tavoin:

  1. Suosi halpoja majoituksia, hostellit, aribnb jne..
  2. Osta ruokaa markkinoilta ja paikallisista ravintoloista.
  3. Mieti reppuasi – tarvitseeko sinun todella ottaa kaikki tavarasi mukaan?
  4. Käytä halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanairia, Jet2:ta, EasyJetiä jne

Säästäminen liikenteessä

EuroRail- tai InterRail-lippu on hyvä sijoitus, jos aiot kiertää Eurooppaa. Voit säästää majoituskuluja ostamalla yölippuja.

Harkitse seikkailukierrosta tai hop-on/hop-off-bussia, jotta kustannukset pysyvät alhaisina ja näet silti upeita paikkoja ja tapaat samanhenkisiä ihmisiä.

Jos matkustat pienen ryhmän kanssa, auton vuokraaminen ja kustannusten jakaminen voi olla edullisempaa.

Majoittuminen

Hostellit ovat edullisin majoitusmuoto, ja jotkut niistä ovat nykyään yllättävän miellyttäviä. Jos tiedät, että aiot yöpyä samassa paikassa muutaman yön, kysy, voisitko saada halvemman hinnan, ja maksa etukäteen, jos se on mahdollista.

Ruoka

Useimmissa reppumatkamajoituksissa on keittiö, josta voit ostaa edullisesti ruokaa tai valmistaa omat ateriat. Voit odottaa, että voit jakaa laskun useiden muiden reppureissaajien kanssa ja saada näin isomman ja halvemman illallisen.

Miten kuljettaa rahaa matkalla?

Käteinen on usein paras vaihtoehto, mutta se on altis varkauksille ja katoamiselle, ja kortit voivat aiheuttaa vaikeuksia, jos matkustastat keskellä ei mitään

Paras ratkaisu on kuitenkin pitää mukanaan sekoitus kaikkia. Pidä valtaosa käteisestä rahasta hotellin kassakaapissa ja ulkona liikkuessa pidä mukana noin 200 euron arvosta käteistä rahavyössä.

Matkalle kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan myös pankki sekä luottokortti, jotta olet varautunut kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Jätä kommentti