Mitä syödä Prahassa?


Praha on kaupunki, josta löydät maukkaita ruokia! On kuitenkin vaikea päättää, Mitä syödä prahassa?

Eräs Prahassa erittäin suosittu ruokalaji on kanasnitzel. Paistetusta kanasta, perunoista, sipulista ja salviasta valmistettu ateria saa jokaisen sielun onnelliseksi.

Toinen monissa paikoissa tarjottava pääruoka on ankka. Ankkaa voi nauttia paahdettuna tai sen eri muodoissa voileivän tai salaatin päällä

Muita mainitsemisen arvoisia ruokia ovat gulassi, perogy ja kolache. Nämä ruokalajit edustavat tšekkiläistä ruokakulttuuria parhaimmillaan, eikä niitä kannata jättää väliin, kun matkustaa Prahaan nauttimaan tästä ihanasta ruokakulttuurista.

Tässä oppaassa parhaat vinkit siihem mitä syödä parassa!

Prahan parhaat ravintolat

Yksi Prahan parhaista ravintoloista on Sova. Sovan ruokalista koostuu perinteisistä tšekkiläisistä ruokalajeista, joten jos etsit aitoa ruokaa, tämä on oikea paikka! Yksi heidän suosituimmista ruokalajeistaan on kulajda, joka on paksu borssikeitto, joka on valmistettu vihanneksista, naudan- tai sianlihajauhelihasta ja smetanasta.

Seuraava Prahassa vierailemisen arvoinen ravintola on Karlin Cafe. Karlin Cafe on tarjoillut herkullisia aterioita vuodesta 1993 lähtien, ja se tunnetaan parhaiten suussa sulavasta tšekkiläisestä keittiöstään. Karlin Cafen erikoisruoka on goulash severska – runsas keitto, jossa liha ja vihannekset haudutetaan yhdessä mausteisessa tomaattikastikkeessa.

Voit myös käydä U Zlatych Kocaru. Ravintola sijaitsee Vinohradyn kaupunginosassa, ja siellä tarjoillaan herkullisia perinteisiä tšekkiläisiä ruokia, kuten gulassikeittoa tai hapankaalia.

Toinen hieno vierailukohde on U Vejvodu. Jos haluat kokeilla jotain erikoista, tänne kannattaa mennä!U Vejvodu tarjoilee perinteistä tšekkiläistä ruokaa twistillä. Voit nauttia ruokia, kuten ankanrintaa tai paistettua hanhen koipia punakaalin ja nyyttien kera.

Kasvisruoka Prahassa

Jos etsit tšekkiläistä ruokaa, mutta et syö lihaa, paras paikka on Alice’s Restaurant Prahassa. Heidän ruokalistallaan on monia vaihtoehtoja, kuten kasviskeittoja, salaatteja, hampurilaisia ja jopa tofupihvejä.

Jätä kommentti